fbpx

TEKAŠKI KLUB

ŠMARNOGORSKA NAVEZA

VADBA ZA OTROKE

Otroci skozi igro spoznavajo kraljico športov. Atletske spretnosti in veščine so osnova vseh športnih panog... dobrodošli v svet športa, gibanja, igre!

TRENINGI TEKA

Tekmujemo v šprintu in v maratonu, želimo postati hitrejši in bolj vzdržljivi, ali pa zgolj tečemo, ker je to prijetno in koristno... celo leto, v soncu, dežju, vročini in mrazu.

ŠMARNOGORSKI TEKI

Smo ponosni organizatorji Teka na Šmarno goro in Rekorda Šmarne gore. Po anketi Svetovne zveze za gorske teke je bil naš "Tek" razglašen za najboljšo gorsko-tekaško prireditev na svetu.

Kaj se nam dogaja...

Novice

Lucija državna prvakinja na 800m!

Kaj se nam dogaja...

Odličen tekmovalni vikend v Novem Mestu

SPREJMI IZZIV

SPOZNAJ NOVE PRIJATELJE

Šport je odlična priložnost, da v sproščenosti in gibanju spoznaš nove prijatelje. Mnogi med nami smo postali dobri prijatelji, ki se spodbujamo na treningih, v vsakdanjih življenjskih izzivih, hodimo skupaj na tekmovanja in se imamo preprosto fino!

premakni svoje meje

V naši sredini je veliko razlogov za veselje ob tekmovalnih uspehih. Naslovi državnih in pokalnih prvakov na atletskih tekmovanjih, izjemno uspešni nastopi na svetovnih in evropskih prvenstvih v gorskem teku, uspešno končane maratonske preizkušnje… so plod zavzetega kakovostnega dela atletov in trenerjev.

SPREMENI ŽIVLJENJSKI SLOG

Športna aktivnost je odličen in zabaven način, kako spremeniti svoj življenjski slog, mišljenje in svojo fizično ter psihično kondicijo. Z rednimi in tebi prilagojenimi vadbami ti pomagamo osvojiti bolj kvaliteten življenjski slog.

NEKAJ O NAŠEM KLUBU

V Tekaškem klubu Šmarnogorska naveza smo združeni vrhunski atleti, rekreativni tekači, otroci, njihovi starši in simpatizerji. Naše delovanje je usmerjeno na delo z ambicioznimi mladimi atleti, na delo z otroci ter na podajanje tekaškega znanja rekreativnim tekačem. Smo organizatorji prireditev: Rekord Šmarne gore; od leta 1996 in mednarodnega Teka na Šmarno goro; od leta 1979.

URNIKI TRENINGOV

PONEDELJEK

TOREK

SREDA

ČETRTEK

PETEK

NAŠI SPONZORJI