fbpx

POSTANITE SPONZOR

TK ŠMARNOGORSKE NAVEZE

NAŠI DOSEŽKI

Na tekmovanjih v vseh omenjenih panogah nenehno segamo po medaljah, tako na lokalni, kot na državni ravni!

SMO ORGANIZATORJI

Smo organizatorji prireditev: Rekord Šmarne gore od leta 1996; Mednarodni tek na Šmarno goro od leta 1979.

AKTIVNI V VEČIH PANOGAH

Tekmovalno smo aktivni v večih tekaških panogah. Ti so: - tek na kratke proge - tek na srednje proge - tek na dolge proge - gorski tek - trail tek

PONUJAMO VAM OGLAŠEVALSKI PROSTOR

Ponujamo vam oglaševalski prostor na socialnih omrežjih in predstavitvenih videih ter spletni strani.

OGLAŠEVALSKI PROSTOR NA NAŠI SPLETNI STRANI

Na spletni strani TK Šmarnogorska Naveza vam ponujamo prostor za vaše oglaševanje v smislu postavitve logotipa vašega podjetja, storitve... Vaš prostor je lahko na naših najbolj obiskanih straneh, kot so: Domov, Novice, Kontakt in O nas.

OGLAŠEVALSKI PROSTOR NA NAŠEM FACEBOOK TER INSTAGRAM PROFILU

Na našem Facebook ter Instagram profilu redno objavljamo novice o dogajanju v klubu, naših nastopih ter uspehih na tekmah na lokalni ter državni ravni. Ponujamo vam oglaševalski prostor na naših družabnih profilih v smislu, da se na koncu naše objave pisno ali slikovno zahvalimo vašemu podjetju, ker nam, kot naš sponzor, prispevate k doseganju takšnih odličnih rezultatov.

OGLAŠEVALSKI PROSTOR NA PREDSTAVITVENIH VIDEIH IN POROČIL S TEKEM NA LOKALNI TER DRŽAVNI RAVNI

Večina naših aktivnih tekačev se udeležujejo tekem, ki so lahko posamezne ali v sklopu pokala - kot naprimer Pokal AZS (Atletske zveze Slovenije) sekcija za gorske teke, kjer vsako leto organizirajo pokal cca. 10ih tekem po vsej Sloveniji. Na tem pokalu vsako leto naši najboljši gorski tekači redno dosegajo odlične rezultate tudi v skupnem pokalu. Tu so še pokal Primorskih tekov, Junijski pokal, Zimska liga, Gorenjski pokal... To je odlična priložnost, da se kot podjetje predstavite v luči našega sponzorja, ki prispeva k takšnim rezultatom naših tekmovalcev. Namreč, na tekmah velikokrat posnamemo video, kjer pokažemo zanimive dogodke, kot tudi naše uspehe, ko so naši tekmovalci na stopničkah. Na koncu videa lahko slikovno ali zvočno omenimo vas, kot našega sponzorja. Ti videi se vrtijo na naših socialnih omrežjih, kot tudi na naši spletni strani.

MOŽNOST POSTAVITVE LOGOTIPA SPONZORJA NA NAŠE TEKAŠKE DRESE

Po dogovoru lahko postavimo logotip vašega podjetja, kot sponzorja, na naše tekmovalne tekaške drese. Več informacij o tej in drugih možnostih, kako postani naš sponzor, pa se prosim obrnite na naš kontakt

€100

na mesec