fbpx

Hvala vsem udeležencem 22. Rekorda Šmarne gore

22. REKORD ŠMARNE GORE je za nami. Organizatorji upamo, da delimo zadovoljstvo z vsemi tekmovalci! Poletno sonce je prireditvi dalo dodaten čar in nakaj dodatnih stopinj celzija, kar so najbolj občutili otroci, ki so se na progo podali kot prvi. Vseh 30 je uspešno opravilo s progo in prav vsi hitreje kot v 30 minutah… nekaj simbolike za letošnjo novost – otroški tek. Čestitke otrokom, neverjetni ste!!!

Odlični dosežki otrok so bili dobra napoved za nov rekord proge, ki je padel zahvaljujoč Petru Mamu, našemu gostu iz Eritreje, ki je v zadnjem trenutku sprejel izziv. Trenutno najbolj »vroč« gorski tekač na svetu je popravil rekord za 3 sekunde. Njegov izjemen rezultat (11:08) pa pove tudi to, da slovenski rekord (11:25) in rezultati letos najhitrejših domačih tekačev niso od muh… sploh pa ženski rekord Mateje Kosovelj (13:18), ki se zdi neponovljiv.

V posebno veselje organizatorjem pa je udeležba številnih tekačev, ki niso načrtovali izboljšati absolutnih rekordov proge – gotovo je padlo veliko osebnih! Naša želja je, da bi padali tudi v prihodnjih letih.

Čestitke vsem tekačem za dosežene rezultate, hvala za udeležbo, navijačem hvala za vzdušje ter sponzorjem za nagrade, pomoč in podporo! Čez leto dni pa ponovimo… se vidimo na 23. Rekordu Šmarne gore!

VEČ: