fbpx

POROČILO S TEKEM – MAJ

Prvomajske počitnice je del Šmarnogorske naveze izkoristil za klubske priprave v Medulinu, v mesecu maju pa se je zvrstilo že kar nekaj tekaških in atletskih tekmovanj… 

Na teku trojk sta izmed članov Naveze najvidnejšo vlogo odigrali Anja Plaznik in Lucija Šušteršič, ki sta šentviški gimnaziji pritekli zmago med dijakinjami. Čestitke pa tudi Mariji, Barbki, Andreji, Bashirju, Branetu in vsem ostalim, ki so se v različnih trojkah uspešno spopadli z daljšima preizkušnjama!

Na APS za mlajše mladinke v Domžalah je najvidnejši uspeh dosegla klubska štafeta deklet na 4x300m (Maša Srovin, Manca Brdnik, Tanja Šmid, Lucija Šušteršič) z doseženim drugim mestom!!

Za stopničke Naveze v  Radencih je poskrbela naša mlada nadarjena atletinja Lea Davidović (na sliki), ki je za seboj pustila vse svoje vrstnice.

Na prvi tekmi Pokala Slovenije v gorskih tekih je bila v znamenju Šmarnogorske naveze predvsem mladinska kategorija, kjer je naš Žiga Trontelj prepričljivo slavil med fanti, Tine Hren in Luka Trontelj sta zasedla tretje in četrto mesto, med dekleti pa je bila tretja Lucija Šušteršič. Sicer se je v absolutni konkurenci uspelo najvišje prebiti Tini Kozjek na četrto mesto, tri mesta za njo je bila Sara Jaklič, za rep pa je najboljšo deseterico med moškimi ujel Bashir Rezai (na sliki). Za stopničke je bila med najmlajšimi dekleti tokrat za las prepočasna Loti Rotar (na sliki s svojem bratom in sestrico, ki tokrat nista tekmovala).